Doorgaan naar hoofdcontent

Leesclub


 Onze leesclub komt samen (in Vlaardingen) en we bespreken een boek dat een ieder heeft gelezen. Elke bijeenkomst is een ander clublid de gespreksleider. De avond zal worden begonnen met een korte inleiding op het boek. De gespreksleider zal aan de hand van enkele discussiepunten de avond begeleiden. Aan het eind van de avond kiezen we gezamenlijk een nieuw boek van de lijst van één van de leden. De bijeenkomsten zijn elke 4-6 weken (naar de dikte van het boek) op donderdagavond vanaf 20.00 uur. Kosten: €2,50 p.p.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016

Sinds een jaar eigenaar van een Volkswagen T3 1,6 luchtgekoelde benzine camperbus. Een mond vol. En uit het hoofd geleerd.
Ik moet ondanks mijn glow-in-the-dark-blonde coupe toch nog een beetje snugger uit de hoek komen bij zo'n eerste meeting. Vond ik dan. Twijfel of het is gelukt trouwens.
De meeting kwam in mijn vizier doordat ik lid ben van de Nederlandse T3 community op Facebook. Na een jaar was ik benieuwd naar de 3d versie van al die profielfoto's
Een kleine 5 uur deden we over de rit van Vlaardingen naar Veendam. Een Treffen is leuk. De TT in Assen is leuk. De A28 vond het minder tof. De reis terug reden we in een kleine drie uur en werden we vergezeld door alle motorrijders vanaf de TT en werden wij -evenals de motoren- vanaf de berm en bruggen toegewuifd door 'Brommer kiekende lui'. Fantastisch.
Evenals het Treffen. Fantastisch!
Het gebeuren vond plaats in the middle of bubblefuck nowhere... anderen kennen het als Veendam. Het was een heerlijke stek waar ik mij me…

Morgenblond - Quote

De Morgenblond quotes zijn korte statements die jouw dag nét iets mooier, liever, grappiger of diepzinniger maken.

Morgenblond - Quote

via Instagram http://ift.tt/2ak8Zs1