Doorgaan naar hoofdcontent

Welke groente kan gezaaid worden in oktober?


Morgenblond - Huis en tuin - Moestuin - Zaaien in oktoberHet is inmiddels herfst dus naar buiten gaan, doen de meeste alleen omdat het moet óf om juist het herfstgevoel op te zoeken door uit te gaan waaien op het strand. Die beker warme chocomel is dan nóg lekkerder.

Kunnen er toch dingen gedaan worden in de tuin? Behalve elk uur de blaadjes opvegen dan natuurlijk ;-) Zeker!

Er kantoch nog íéts moestuinerig gedaan worden deze maand, namelijk de volgende twee groenten de grond of de kas in: 
  • Knoflook
  • Veldsla (winterteelt) onder glas

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Volkswagen T3 Liefhebbers Treffen 2016

Sinds een jaar eigenaar van een Volkswagen T3 1,6 luchtgekoelde benzine camperbus. Een mond vol. En uit het hoofd geleerd.
Ik moet ondanks mijn glow-in-the-dark-blonde coupe toch nog een beetje snugger uit de hoek komen bij zo'n eerste meeting. Vond ik dan. Twijfel of het is gelukt trouwens.
De meeting kwam in mijn vizier doordat ik lid ben van de Nederlandse T3 community op Facebook. Na een jaar was ik benieuwd naar de 3d versie van al die profielfoto's
Een kleine 5 uur deden we over de rit van Vlaardingen naar Veendam. Een Treffen is leuk. De TT in Assen is leuk. De A28 vond het minder tof. De reis terug reden we in een kleine drie uur en werden we vergezeld door alle motorrijders vanaf de TT en werden wij -evenals de motoren- vanaf de berm en bruggen toegewuifd door 'Brommer kiekende lui'. Fantastisch.
Evenals het Treffen. Fantastisch!
Het gebeuren vond plaats in the middle of bubblefuck nowhere... anderen kennen het als Veendam. Het was een heerlijke stek waar ik mij me…

Morgenblond - Quote

De Morgenblond quotes zijn korte statements die jouw dag nét iets mooier, liever, grappiger of diepzinniger maken.

Morgenblond - Quote

via Instagram http://ift.tt/2ak8Zs1